aangekomen in manaus
Blijf op de hoogte en volg robby
06 Maart 2007 | Brazilië, Manaus
mn laatste dag in bonito was er een zoals ik ze graag zie.
k ben op aanraden van mn taxi chaffeur van gisteren,naar balneou municipal gegaan.
heerlijk een groot veld vol met gras en bomen/voetbalveld/volleybalveld en een wederom zeer heldere rivier vol met vissen.
dus een zeer actievedag met veel zonnebrand.
geweldig wat heb ik genoten,met veel contact met locals(er waren bijna geen touristen)
dus voldaan weer naar mn pousada muito bonito.
het was mn laatste dag in bonito.
dus de volgende morgen 6uur op om backpack in te pakken.
om 8uur de bus in om 5uur later in campo grande te arriveren.
mn vlucht zou om 18.15 vertrekken dus tyd zat.
maar de werkelijkheid was iets anders,want mn vliegtuig was te laat om mn connectie te maken.
dus gvdmmmmmm op kosten van tam-air in een 5 sterren hotel.en pas de volgende morgen om 5uur vliegen,op naar manaus via brasilia.
om 12uur in manaus aangekomen.hier eerst me door een muur van touraanbieders gewerkt.
ik zij dat ik alles al geboekt had(had ik natuurlijk niet)maar kon op mn gemakkie verder.
toen naar de haven gegaan, maar dat was zo onoverzichtelijk dat ik het centrum in ben gegaan,om een hotel of pousada te regelen.
ben in hotel continental beland,niet zo mooi.
maar goed genoeg.
daar via de receptie iemand mee gelopen om een jungletour te regelen.
geboekt bij green planet tours www.plannettours.com.br
ik ga dus drie dagen en twee nachten op rout.
ik slaap een nacht in een hangmat op een lodge(een drijvend vlot)en de anderedag gaan we in de jungle slapen.
dag een 8.30 de boot in naar waar de ene rivier de andere kruist alleen ze mengen heel slecht.
dan naar de lodge eten en dan kanoen om de rivier,dan pirana vissen(hoop dit keer wat te vangen)en dan weer een nachttour.
dag twee met de boot naar de jungle track en een 5uur walk dan weer naar de boot om ff wat te eten in de lodge en daarna een slaapplek creeren na een boottochtvan twee uur.
smorgens naar de logde en ff happie doen en dan rustig aan de rio grande af zakken richting manaus.
klinkt allemaal leuk,
maar eerst zien dan he!!!!
nou ben voorlopig ff offline
greetz to you all.
xx robby
08 Maart 2007 - 15:53
Lot:
hee!!! hoe is het met je??? hoe heb je het gehad? echt gaaf he allemaal, echt zuper blitzz dat je dat allemaal maar doet zo in je 1!! ja toch! echt leuk.
je zal wel stampens vol zitten met verhalen als je terug bent, maar a maar lekker genieten met de dag Rob!! Heerlijk. nou hier alles ok, wij gaan morgen een weekendje weg met mijn "oude"groepie, gezellie...( zuipen dus hahaha) tot lees! ;) :)kuss lot xx -
09 Maart 2007 - 14:24
Marky:
Hey robby! haha klinkt weer als allemaal vette shit jongen! heerlijk, ben blij soms wat van je te lezen een groet,
Marky! -
09 Maart 2007 - 20:22
Sonja + Hans:
Hoi Rob
Goed te horen dat je het naar je zin heb.Hier naast alles stil op een vader + moeder na die alles bij houden.